LogoMakr-5GfY1p

Kontakt

Ehsanti Kontakt

Vänligen fyll i Ehsanti Kontakt formuläret nedan med eventuella frågor så hör vi av oss så snart som möjligt! Vi tar hand om IT-sidan av din verksamhet, medan du når framgång utan att behöva oroa dig för tekniska detaljer. Vi gör detta genom att till exempel erbjuda IT som en tjänst. Det vill säga, vi tar hand om allt från rådgivning och infrastruktur till support och underhåll. Tillsammans skapar vi en stark och hållbar IT-infrastruktur som framför allt ger dig fördelen på marknaden.

Vi arbetar i huvudsak med Azure, GCP och AWS. Läs mer här!

Välkommen till Ehsanti kontakt sidan.

Vi erbjuder en hel hög av olika tjänster ”out of the box” som kan hittas nedan, men vi begränsar oss aldrig till bara dessa. Vi begränsar oss som sagt inte  oss till bara dessa tjänster därför att vi anser att våra kunder ska kunna vända sig till oss för alla deras IT behov. Som ett resultat av detta så utökar vi konstant vårt erbjudande av olika tjänster.

Med våra professionella IT-tjänster tar vi hand om allt från rådgivning och drift till support och underhåll. Genom att överlåta IT-ansvaret till oss kan du fokusera på din kärnverksamhet medan vi säkerställer en stabil IT-miljö och minskar risken för tekniska problem. Låt oss ta hand om IT-sidan av din verksamhet, medan du når framgång utan att behöva oroa dig för tekniska detaljer.

Vi förstår att din tid och fokus är värdefull när det gäller att driva din verksamhet framåt. Därför är vårt uppdrag att ta hand om allt som rör IT, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder för dig – din kärnverksamhet.

Låt oss ta ett snack!

Har du frågor om tjänsterna vi på Ehsanti erbjuder eller vill ha råd om något? Kontakta oss genom formuläret så återkommer vi så snart som möjligt!

Kontakta oss på Ehsanti för IT frågor
Kontakt
Rulla till toppen